Jul i Vallentuna

Kom i julstämning i Vallentuna Centrum. Den 7 december anordnas en lokal julmarknad, den 21 december julmys, och den 22 december är den stora och uppskattade årliga julmarknaden med marknadsstånd.

7 dec kl 10-15 – Lokal julmarknad

Välkommen till en mysig dag för hela familjen. vi bjuder på glögg och pepparkakor. Det blir dessutom stämningsfull julmusik, körsång, ponnyridning och jumping show med Korpen. Mellan kl 12-15 finns tomten på plats för att träffa alla barn.
Samma dag kommer det även vara Loppis i Vallentuna. Läs mer om det här.

21 dec kl 10-15 – Julmys

Välkommen på julmys! Vi bjuder på glögg, pepparkakor, stämningsfull julmusik, körsång och mellan kl 12-15 finns tomten på plats för att träffa alla barn.

22 dec kl 11-15 – Vallentuna julmarknad

Upplev den stora årliga julmarknaden. Ta med dig familjen och vännerna och strosa mellan de juliga marknadsstånden, ta del av julklappstips och erbjudanden, köp gårdsproducerat hantverk, mat och andra godsaker.

Anmäl dig
Om du önskar att anmäla dig till den stora julmarknaden den 22 dec ska du kontakta stefan.soderberg@fixmedia.se eller ladda ned en anmälningsblankett här.


Vallentuna Centrums julkalender

Missa inte att vi har en julkalender i december. I den hittar du erbjudanden och tävlingar varje dag fram till julafton!
Besök: vallentunajul.se