Vallentuna Centrum

Naturskönt, mitt i den vackra Mälardalen, ligger Vallentuna Centrum. Ett levande centrum med ca 50 butiker som i sin mångfald bjuder in till umgänge, shopping och upplevelser för både stora och små. Här finner du allt du behöver för de flesta av dina behov som rör din vardag, eller om du vill spendera en helg med shopping, ta en avkopplande fika eller ett restaurangbesök.

Vallentuna erbjuder närhet till allt. Reser man mycket ligger Vallentuna strategiskt nära Arlanda. Vill man ha nära till Stockholmspulsen är man bara 30 minuter bort. Och vill man dessutom ha närheten till naturen är läget svårslaget. Vallentuna Centrum erbjuder också känslan av att vara nära. Nära vardagens behov och nära det lilla extra. Nära allt man behöver – och det man inte visste att man ville ha.

Vallentuna Centrum ägs av Fastpartner, R2 Fastigheter, SBB och Vallentuna Kommun.

Fastighetsägarna arbetar för ett framgångsrikt och tillmötesgående centrum med brett, unikt utbud och personlig service. Butiker och serviceföretag bildar en gemenskap i centrum som jobbar åt samma håll. Tillsammans med fastighetsägarna och Vallentuna Kommun kommer flera större och mindre evenemang som Majfesten, Höstfesten och Vallentuna Centrums Julmarknad arrangeras.

Vi erbjuder dessutom gratis parkering med p-skiva.

Handla hemma

Ett centrum som kan skapa varaktiga relationer är en viktig pusselbit för en sund och levande stadsdel. I Vallentuna Centrum hittar du allt samlat vare sig det rör kontakt med kommunen, service, shopping, restauranger eller nöjen. Här är det enkelt och trevligt att handla, och genom att handla på hemmaplan stödjer man stadskärnan och skapar därmed en gemensam och härlig mötesplats.

Fastpartner

Fastpartner äger och förvaltar fastigheter i Sveriges största befolkningscentrum, Stockholm och Mälardalen, från Gävle till Norrköping, Göteborg och Malmö. På dessa orter förvaltar och utvecklar vi våra fastigheter i nära dialog med våra hyresgäster för att skapa effektiva verksamhetslokaler, och en långsiktig positiv och hållbar utveckling av stadsrummet. I våra fastigheter finns några av Sveriges ledande och största industribolag. Där finns också unga entreprenörer med nystartade bolag som lägger grunden till morgondagens näringsliv i Sverige. Dessutom finns det många typer av samhällsservice i våra lokaler, som äldreboenden, skolor, statliga och kommunala förvaltningar och vårdinrättningar – verksamheter som håller hjulen rullande i det svenska samhället.

Fastpartners vision för Vallentuna Centrum

Stadsdelscentrum med utomhuskaraktär med möjlighet till organisk tillväxt, både i själva centrum och i kringliggande fastigheter, i takt med efterfrågan från både invånare och marknadens ledande detaljister.

Skapa ett konkurrenskraftigt centrumalternativ inom kommunens gränser och därmed minska dagens handelsutflöde till andra kommuner.

Vallentuna Centrum ska vara det personliga centrumet dit folk inte går för att de måste – utan för att de vill. Genom ett personligt bemötande och en ärlig dialog med en lokal känsla skapas och bibehålls långvariga och goda relationer. Här är det inte centrumet som skapar människorna, utan tvärtom.