Julbelysningen i Vallentuna Centrum

Pressmeddelande

JULBELYSNINGEN I VALLENTUNA CENTRUM RÄDDAD

Julen är en viktig period för handeln och en speciell högtid för många. Som stor fastighetsägare i Vallentuna centrum kände vi att det vore väldigt tråkigt om Vallentuna Centrum inte fick upp sin julbelysning fullt ut även om vi hela tiden planerat att montera vår belysning på våra fastigheter.

Sedan årsskiftet har Fastpartner tagit över och ansvarar i dialog med aktörerna i Vallentuna Centrum och Vallentuna kommun för evenemang och marknadsföring av Vallentuna Centrum. Det är genom samverkan vi vill lyfta Vallentuna Centrum.

Julstämningen som julbelysningen ger i centrum är betydelsefull för många invånare i Vallentuna kommun och vi tycker den är viktig. Vi vill stötta kommunen och därför har Fastpartner beslutat att hjälpa Vallentuna Kommun med julbelysningen. Fastpartner tar kostnaden för uppsättning och nedmontering av all julbelysning i Vallentuna Centrum, belysningsstolpar i Biblioteksparken, röda ljusbollar i Lönnen på Tuna torg, vita ljusbollar i Hästkastanjen vid Skördevägen, brilliant gold ljusbollar i lindträdet intill Kulturhuset.

För att ytterligare stärka julkänslan kommer skyltfönster i en vakant lokal omvandlas till en sagovärld med ett julland. Med hjälp av ljus- och ljudeffekter förstärks den härliga känslan av sagovärlden som vi hoppas både små och stora ska uppskatta.

Vi planerar två julmarknader, den 7:e och 22:a december, utöver det kommer tomten finnas på plats 7:e, 14:e och 21:a december samt att vi bjuder alla kunder på glögg och pepparkakor, stämningsfull julmusik, a-capellasång och körsång.