Möt vintern med oss!

Helgerna är över, nu väntar några vintriga månader gjorda för hemmamys och aktiva utedagar. Allt medan ljuset sakta återvänder, dag för dag.

Hos oss finns det mesta för vintersäsongen oavsett om du föredrar att spendera den utomhus eller i hemmets sköna vrå. Här hittar du skor och kläder för alla väder, butiker för inredning och hemmafix samt välfyllda mataffärer för långkok och välsmakande utflykter. Många av våra butiker har också rea den här tiden på året, så passa på att fynda när du besöker oss!

Och vi önskar såklart att pandemin var över, men så är ju inte fallet som du vet. Därför är säkerheten för dig som besökare, vår butiks-och restaurangpersonal samt övriga anställda, är lika viktig nu som tidigare.

Vi behöver tillsammans och enskilt ta ansvar för att minimera smittspridningen. Det är viktigt att fortsätta att hålla rätt avstånd till varandra, ta hänsyn till restriktionerna för respektive butik och restaurang och självklart stanna hemma om du känner minsta sjukdomssymptom. Håll dig löpande uppdaterad kring riktlinjer och eventuella nya direktiv från myndigheterna.

 

Öppettider*:
Mån – fre: 10-18
Lör: 10-15
Sön: Se respektive butik här.

*Avvikelser kan förekomma