Tack för att ni stödjer den lokala handeln!

I Vallentuna Centrum strävar vi efter att ha ett levande centrum med affärer, service och restauranger som är öppna och tillgängliga för alla boende i närheten. Vi vill därför tacka alla er som hjälper till att stötta våra butiks- och restaurangägare i dessa tider.

Tillsammans för Vallentuna Centrum!

Just nu är det tuffa tider för alla våra butiks- och restaurangägare i Vallentuna Centrum. Så passa på att sprida lite glädje genom att köpa en present till någon du tycker om eller ta med dig en take away lunch från någon av våra restauranger och sätt dig ute och njut av den friska luften.

Det är en svår situation för alla just nu och butikerna i Vallentuna Centrum gör allt för att säkra omgivningen för kunder och besökare. Vill du handla ensam i en butik? Tveka inte att kontakta just den butiken för att boka en tid. Många butiker erbjuder även leveranser utanför dörren, hemkörning, allt för att underlätta för sina kunder.

Vi vill ju alla ha ett levande centrum med affärer, service och restauranger som är öppna och tillgängliga för alla oss som bor här i vårt fina Vallentuna. Tillsammans är vi starka!