Julmys i Vallentuna Centrum!

Under två helger i december bjuder vi på julmys för hela familjen i Vallentuna Centrum. Vi får träffa tomten och barnen får lämna sina önskelistor och ta en bild, om de vill. 4H bjuder på ponnyridning och det blir minijulmarknad. Båda tillfällena bjuder också på musik. Allékören som sjunger stämningsfulla julsånger och duktiga artister som sjunger välkända julhits.

Den 2/12 träffar vi tomten mellan 11-13, Allékören sjunger från 12.30 och ponnysarna är på plats mellan 12-14.

Den 16/12 är du välkommen att Julmysa med oss i Vallentuna mellan 10 och 15. Det bjuds på julsång hela dagen, tomten är på plats mellan 11-13 och ponnysarna mellan 12-14.

Den 17/12 får du också uppleva den stora årliga julmarknaden. Ta med dig familjen och vännerna och strosa mellan de juliga marknadsstånden, ta del av julklappstips och erbjudanden, köp gårdsproducerat hantverk, mat och andra godsaker. Julmarknaden kör igång 11:00 och håller igång ända fram till 15:00. Om du vill vara med och sälja på marknaden, anmäler du dig via den länkade anmälningsblanketten. Välkommen!

Vill du vara med under julmys i Vallentuna och visa upp din verksamhet är du varmt välkommen. Kontakta Charlotte på charlotte.look@fastpartner.se

Tomten kommer den 2/12 och 16/12. Följ oss i sociala medier eller kolla in här för att hålla dig uppdaterad (ifall tomten dyker upp vid fler tillfällen till exempel) Välkommen!